About

CASA KRULLENBOL

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Ik vertel je graag wie het gezicht is achter deze krullenbol. Mijn naam is Shanti en samen met mijn man en twee kinderen wonen we in ons nieuwbouwhuis in het dorpje Sleeuwijk.

Mijn interieurstijl is te omschrijven als Scandinavisch Bohemian. Ik houd van kleur, dus in mijn huis zijn ook weinig witte muren te vinden. Daarnaast houd ik van natuurlijke materialen zoals rotan en houd ik van planten in huis. Ik ben helemaal dol op de slaapkamers van mijn kinderen. Mijn dochters kamer is mijn favoriete kamer in huis!

Vorig jaar ben ik gestart met mijn interieuraccount op Instagram: @casakrullenbol. Wat is dit ontzettend leuk om te doen! Ik deel bijna dagelijks een foto van mijn interieur en in mijn stories kun je zien wat mij bezighoudt. Mijn account groeit met de dag en het leuke hiervan is dat ik steeds weer nieuwe mensen leer kennen.

Omdat ik op Instagram veel vragen kreeg over mijn interieur en verschillende DIY’s, ben ik een blog begonnen. Ik schrijf met veel plezier over mijn interieur, ik deel interieurtips en DIY’s. Ook vertel ik graag over de reizen die ik maak met mijn gezin.

Over reizen gesproken, ik ben verliefd geworden op het eiland, Bali! Na onze eerste vakantie daar in 2018 wist ik dat ik een webshop wilde beginnen. De interieuritems die ze daar verkopen zijn echt fantastisch! Alles wordt met de hand gemaakt door vakkundige mensen en dat zie je ook duidelijk terug in de items. Geen enkel item is hetzelfde en dus uniek. In 2019 is mijn droom werkelijkheid geworden. Tijdens onze tweede vakantie op Bali ben ik mij gaan verdiepen in het importeren van spullen uit Bali naar Nederland. Ook heb ik toen een leverancier gevonden die voor mij de spullen kon maken. Ik plaatste een bestelling. Na 5 maanden wachten werd mijn allereerste import afgeleverd aan huis. Wat was ik trots! Het is me gewoon gelukt! Op Bali heb ik gezocht naar mijn favoriete pareltjes. En jij kunt ze nu exclusief shoppen in mijn webshop “Interior Treasures by Casa Krullenbol”.

Met mijn gezin verbouwen we een oldtimer Mercedes 508 bus naar een camperbus! Mijn inspiratie voor de bus haal ik uit mijn reizen naar Bali. De bus heet The Bamboo Shack: een bamboe hut op wielen. Je kunt ons avontuur volgen op @thebambooshack_!

Reis je met ons mee?

Liefs,