Made to order, verzenden & retourneren

Om overproductie, en dus verspilling, tegen te gaan zullen de items uit de Yoake collectie enkel made to order worden gemaakt. Hoe werkt dat precies? Made to order betekent dat een item na het plaatsen van een bestelling speciaal voor jou met liefde en aandacht gemaakt zal worden door een van onze lokale kleermakers. Om onze filosofie (slow and fair fashion) te kunnen waarborgen, zal de collectie limited worden uitgebracht. In maart, mei en juni zal er een pre-order lijst met beperkte plaatsen worden geopend. 

Note: de eerste pre-order ronde (maart) is helaas al gesloten wegens de vele bestellingen (wauw!). Mocht je net te laat zijn; houd dan de stories van @casakrullenbol goed in de gaten voor de opening van de tweede pre-order ronde (begin mei).

Zending en retourbeleid
Verzendkosten (inclusief track & trace) voor Nederland bedragen €6.75;
Verzendkosten (inclusief track & trace) voor België bedragen €13.

Na het plaatsen van jouw bestelling zal het enkele weken kan duren voordat je, jouw pakketje in handen hebt (letterlijk slow-fashion, and we love it!). Items besteld in de eerste pre-order ronde zullen eind april aankomen in Nederland.

Omdat de items op bestelling gemaakt worden, en omdat onze filosofie tegen massaproductie en overconsumptie ingaat, is het helaas niet mogelijk om kleding te retourneren. We willen daarom benadrukken om voorafgaand goed na te denken over je aankoop. Voor hulp bij het vinden van de juiste pasvorm hebben wij de afmetingen onder elk product verstrekt. Voor vragen over pasvorm, kleur, materiaal of andere informatie ontvangen wij graag een berichtje via @yoakeofficial_ of @casakrullenbol.