Interieuradvies

Wil je een interieur waar je elke dag weer verliefd op bent? Ik help je daar graag bij, want interieurstyling is het allerliefste wat ik doe!
Weet je niet welke kleur verf of behang je op je muur wilt? Ben je net verhuisd naar een nieuw huis en kom je er niet uit hoe groot de meubels moeten zijn of hoe de indeling moet zijn van je kamer? Lukt het je niet om de juiste accessoires met elkaar te matchen? Of loop je tegen andere woonproblemen aan in je interieur? Ik stel graag een interieuradvies voor je op en help je een interieur te realiseren waar je verliefd op wordt!

Persoonlijk advies

Ik vind het heel belangrijk om kennis met jou te maken en de ruimte te zien. Ik kom daarom eerst bij je langs om je woonwensen te bespreken en de maten van de ruimte op te meten. Vervolgens stel ik een digitaal moodboard op wat de sfeer zal weergeven van de ruimte en maak ik een digitaal kleuren/materialenplan. Daarna ontwerp ik een plattegrond met indeling van het interieur (2D). Ik stel een shoppingslist op waar je de meubels, de verf, het behang, accessoires etc. kunt kopen, zodat je hier niet zelf naar hoeft te zoeken. Ik presenteer het interieuradvies vervolgens bij jullie thuis.
Wat je krijgt:
– intakegesprek aan huis;
– digitaal moodboard;
– digitaal kleuren- en materialenplan;
– plattegrond met indeling (2D);
– shoppinglist;
– presentatie aan huis.
Kosten: per ruimte € 300,- tot € 500,- incl. BTW en excl. reiskostenvergoeding
Mocht je vragen hebben, kun je hier contact met mij opnemen!

Liefs,