Een weekendje kamperen in luxe

Afgelopen weekend mochten we weer glampen in een Villatent. En niet zomaar een tent, we mochten hun nieuwste Ranger tent uitproberen! Bij de Ranger tent kom je via een trap bij een leuk speelgedeelte voor de kids. De kids waren er niet meer weg te slaan. Ze hebben echt genoten! Ik zal hieronder vertellen op welk park we zijn geweest en wat er allemaal te doen is.

Het park

Villatent heeft op verschillende parken door heel Nederland, België, Frankrijk en zelfs Italië, Spanje en Kroatië haar tenten staan. Wij verbleven een lang weekend op Recreatiepark de Lucht in Renswoude waar in een gezellig hoekje van het park diverse Villatenten staan. Het park is ruim opgezet met stacaravans en een gedeelte voor je eigen tent. Ook heb je diverse speeltuinen en springkussens waar de kids lekker hun energie kwijt kunnen. Wij kwamen op een vrijdagmiddag aan en inchecken kan vanaf 16:00 uur. Let wel op: de receptie sluit om 17:00 uur, dus zorg dat je op tijd bent. Via de slagbomen konden we doorrijden naar onze Ranger tent.

De Ranger is de nieuwste tent van Villatent en superluxe uitgerust en ruim opgezet. Binnen heb je een volledig uitgeruste keuken met een Nespresso machine en vaatwasser. Alles zag er keurig netjes en schoon uit. Ook is er een gasfornuis aanwezig. Verder is er een badkamer met douche en wc. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers: een master bedroom en een kamer met twee stapelbedden waar je met vier personen kunt slapen. De Ranger tent is dus geschikt voor max. 6 personen. Ook is er een woonkamer en een ruime eettafel. De tent heeft een airco/verwarming. De verwarming hadden we die vrijdag dat we aankwamen gelijk op standje tropisch gezet, want in mei kunnen de tenten nog best fris zijn ‘s nachts. Buiten op de veranda heb je een grote tuintafel, een loungebank met lekkere kussens en er staat een barbecue. En als je dus via de trap naar boven loopt kom je bij een speelgedeelte en nog twee matrassen waar je eventueel kunt slapen. Heerlijk luxe dus!

Wat is er te doen?

Op het park zijn diverse activiteiten te ondernemen. Naast de speeltuinen heb je ook een binnen zwembad. Daarnaast is er een heel leuk educatief bos waar de kids een parcours kunnen lopen en opdrachten kunnen uitvoeren. Een rugtasje met opdrachten koop je daarvoor bij de receptie.

Verder heb je op het park ook een bakkerij waar je verse broodjes, sapjes en bonbons kunt kopen. Daarnaast zit een restaurant waar je kunt eten en ijsjes kunt kopen! In de zomermaanden is er ook een heel leuk animatieprogramma voor kinderen.

We mochten tot maandagochtend verblijven, maar omdat de kids maandag weer naar school moesten zijn we zondag einde van de middag naar huis gereden. Het was echt een superleuk weekend. De kids praten nog regelmatig over de “tent” en zouden heel graag snel weer terug willen!

Ben je nu ook enthousiast geworden? Een villatent boek je op www.villatent.nl! Met code SHANTI10 ontvang je 10% korting op je verblijf in 2022.

Enjoy! Liefs, Shanti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on google