Binnenkijken bij @eengaafhuis_

Wie ben je?

Mijn naam is Yamie Sparidaans en woon samen met mijn vriend in een vrijstaande woning. Ik heb tijdens onze verbouwing van zes maanden opnieuw ontdekt dat interieur mijn interesse wekt. Op het moment dat ik mijn vriend Wouter leerde kennen, woonde ik alleen in een appartement die vol stond met opgeknapte meubels. Toen kreeg ik al erg veel positieve reacties over mijn ingerichte appartement, maar daar was ik toen niet zoveel mee bezig. Tijdens de verbouwing van onze woning werd ik onzeker of alles wel bij elkaar zou staan, dus ben ik beste vriend van Pinterest geworden (op dat moment wist ik niet dat Instagram zo’n goede inspiratiebron kon zijn). Ik kreeg ontzettend veel positieve reacties op mijn Instagram over ons verbouwde huis en ontdekte veel inspirerende accounts. Daarna heb ik besloten om mijn privé-account en interieuraccount gescheiden te gaan houden en ben ik met mijn interieuraccount @eengaafhuis_ begonnen. 

Hoe zou je je woonstijl omschrijven?

Ik zou mijn stijl omschrijven als “Natuurlijke Rijkdom.” Het is DE natuur (en de dieren in de natuur) waar Wouter en ik dol op zijn en die terug zijn te zien in ons interieur. Verder is “natuurlijk” zichtbaar in de natuurlijke materialen en de vele planten in ons huis. De ‘rijkdom’ is terug te zien in bijvoorbeeld de strakke keuken, glanzende gordijnen, half vrijstaande bad en zware stalen details in de meubels. 

Wat is je favoriete ruimte in huis?

Mijn favoriete ruimte in huis is toch wel de woonkamer. Na een dag werken ben ik hier te vinden met de haard aan en de beentjes onder een dekentje op de bank. Het liefst een serie kijken samen met mijn vriend!

Welk item doe je nooit meer weg?

Een lastige vraag welk item ik nooit meer weg zou doen, aangezien ik wel van verandering hou en het liefst elke dag nieuwe aankopen doe (hihi). Na lang denken kan ik ook niets bedenken. Het enige wat mee is gegaan vanuit onze vorige woonplek is het bed en de fotoboeken (en alle andere rommel die rechtstreeks naar de zolder zijn gegaan).  

Welk interieuraccount inspireert jou?

Nadat ons huis zo goed als klaar was, kwam ik erachter dat Instagram een enorme inspiratiebron is. Het eerste account die mij enorm geïnspireerd heeft, is @woongeluk_op_vier! Ik hou van de chique uitstraling en de warme kleuren die zijn gebruikt in haar huis! 

Hot items van Yamie

Kleur op de muur
Painting the past: Chalk & Cottage Green

Vloer gelegd in visgraad van PVC sense decor E10 via Van Heugten Tegels in Asten
Vloerkleed van By-Boo
Salontafels van Be Pure Home Bounds

Deur van hout in staallook, genaamd Vera via de Hubo.
Velvet Stoel van Zen Lifestyle

In de stijl van Yamie

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on google