Binnenkijken bij Nina van @schoon.en.zus

Wie ben jij? 

Ik ben Nina Swaans en ik woon in ’s-Hertogenbosch. Ik ben hier geboren en wil hier nooit meer weg! Momenteel woon ik in een huurappartement met mijn vriend Jasper. Jullie raden het vast al, nu begint de volgende stap te kriebelen.. een opknaphuis! Hopelijk komt dit snel op ons pad. Sinds kort zijn Lois en ik, Lois is het zusje van mijn vriend Jasper, een Instagram account gestart voor interieur inspiratie. Dit account heet @schoon.en.zus. Wij zijn hiermee gestart omdat wij beide een passie hebben voor interieur. Wij laten beide onze huizen zien op de feed en nemen jullie mee in onze interieurstijlen

Hoe zou je je woonstijl omschrijven?

Mijn interieurstijl zou ik omschrijven als botanisch en bohemian. Mijn huis staat vol met planten en ik houd van alles wat rotan is, vandaar een combi tussen beide. 

Wat is je favoriete ruimte in huis, waarom?

De woonkamer is mijn favoriete ruimte vanwege de kleurencombinatie. Mijn woonkamer voelt warm aan vanwege de terracotta kleur, het groen van de planten en mijn okergele bank blinkt uit. 

okergele bank

Welk item doe je nooit meer weg, waarom?

Ik houd ervan om via Marktplaats, 2e hands Instagrams of via kringloopwinkels items te scoren. Eén van deze items is mijn gouden trolley, wie wil die nou niet? Ik heb deze via Marktplaats gescoord voor maar 25euro en ik geniet hier nog elke dag van. Ik vind het heerlijk om de trolley telkens anders te stylen, de ene keer met een hoop plantjes en de andere keer met souvenirtjes uit mijn favoriete landen. Dit item zou ik daarom ook nooit weg doen omdat die telkens weer anders gebruikt kan worden. 

Welk interieuraccount inspireert jou en waarom?

Eén van mijn vriendinnetjes is Luka Jacobs, zij is mijn échte inspiratiebron. Ze is illustrice en interieurstyliste en brengt warmte in een interieur naar boven. Ik houd van haar creativiteit in het interieur en haar kleurencombinaties.

Hot items van Nina

okergele bank
Velours okergele bank van Wehkamp
Rotan stoel van Fonq
Nina van schoon.zus
webbing kastje van Xenos
Muurschildering via @lukajacobs
Gouden vaas van Junglehomenl

In de stijl van Nina

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on google