Binnenkijken bij @de_huismeid

Wie ben jij?

Ik ben Maud en jullie kunnen me kennen van mijn interieuraccount @de_huismeid. Ik woon hier nu 2,5 jaar samen met mijn vriend Nick en onze twee konijnen Jip en Sam.
Als interieurontwerpster ben ik 24/7 bezig met mooie dingen maken voor anderen. Maar daardoor werden anderen ook nieuwsgierig naar hoe mijn huis er eigenlijk uit ziet. Daarom ben ik dit account begonnen en ik vind het echt hartstikke leuk! 

Hoe zou je je woonstijl omschrijven?

Onze stijl zou ik omschrijven als Bohemian/Bali met een vleugje industrieel en vintage. Zoals je ziet ben ik gek op planten. Ik heb er minstens 50, maar het kunnen er nooit genoeg zijn.

Wat is je favoriete ruimte in huis?

Mijn favoriete ruimte in huis is toch wel de woonkamer. Deze is bij ons natuurlijk verbonden met de eetkamer en de keuken, maar in de woonkamer kan ik na een lange dag écht tot rust komen.

Scandinavische woonkamer van @de_huismeid

Welk item doe je nooit meer weg?

Ik hou ervan om af en toe (volgens mijn vriend té vaak, haha) dingen te veranderen in mijn interieur. Maar een item dat je zeker terug gaat blijven zien is mijn dressoir. Mocht deze ooit verdwijnen uit de woonkamer, zal deze absoluut een ander plekje in huis terug krijgen.

Dressoir van made.com
Dressoir van made.com

Welk interieur accounts inspireert jou?

Twee accounts die mij heel erg inspireren zijn de accounts van @ensuus en van @casakrullenbol. De stijlen van deze twee matchen heel erg bij wat ik mooi vind en dat is ook terug te zien in mijn huis. 

Hot items van De_huismeid

salontafel in de scandinavische woonkamer van @de_huismeid
 De salontafel van Zuiver 
Bijzettafel van Musthaves
Velvet kussen van à la collection
Wandkast van Wehkamp
Wandkast van Wood via Wehkamp
Ronde eettafel van Wood
Ronde eettafel van Wood via Wehkamp
Eetkamerstoel van House Doctor Comma via Fonq

In de stijl van De_huismeid

Stoel Napoli petrol
Nu 2 + 2 gratis!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on google