Binnenkijken bij @tinyloftlife

Wie ben jij?

Hi! Wat leuk dat jullie even komen rondneuzen bij ons! Ik ben Anne-Laure en ik woon samen met mijn man Bob in een 18e eeuws pand in de binnenstad van Middelburg. Het is een monument dat verdeeld is in verschillende appartementjes, wij wonen op 60m2 op de bovenste twee verdiepingen. Via mijn insta @tinyloftlife deel ik onze woonperikelen in onze tiny loft. 

Hoe zou je je woonstijl omschrijven?

Héle moeilijk vraag dit! In één woord vangen vind ik moeilijk, maar omschrijven kan ik wel proberen. Wij houden ervan om slimme oplossingen te verzinnen voor kleine ruimtes. Daarnaast is de basis heel zacht en licht, met veel natuurlijke tinten en kleine kleuraccentjes. Tel daar veel hout, textiel en een gezonde dosis groen bij op en welkom thuis! 

Wat is je favoriete ruimte in huis?

We wonen klein en hebben maar drie ruimtes in huis, de keuken/woonkamer/eetkamer, de badkamer en de slaapkamer. Mijn favoriet is de laatste. Ik vind het heerlijk om in de nok van het pand te slapen, het voelt ontzettend knus. De oude houten balken zijn echte sfeermakers en het voelt echt als een oase van rust midden in de stad. 

Welk item doe je nooit meer weg?

Ik ben nu al een poos ons appartement keer op keer aan het scannen op zoek naar zo’n item. Weet je, bijna ál m’n spullen die hier staan vind ik heel mooi en zou ik niet willen missen, maar emotionele waarde zit er niet persé aan. Wél aan het mini houten huisje wat Bob zelf maakte, als ringdoosje voor de verlovingsring waarmee hij mij ten huwelijk vroeg. Dit huisje staat op de vensterbank en zal ik áltijd een plekje blijven geven ergens in huis. Het is geïnspireerd op het tinyhouse dat we dat jaar hadden ontworpen. We maakten deel uit van een project hier in de buurt en waren van plan ons eigen tinyhouse te bouwen. Helaas is dat niet doorgegaan, maar gelukkig hebben we onze heerlijke tiny loft gevonden.

Welk interieuraccounts inspireert jou?

Er zijn er eindeloos veel, maar de meest recente ontdekking is @indivisualstyle, van de Finse Danila. Zij heeft echt ook voor detail en maakt ontzettend mooie foto’s, stillevens eigenlijk van haar interieur. 

Hot items van Tinyloftlife

In de stijl van Tinyloftlife

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on google