Yeahh, de make-over van Zoë’s slaapkamer is af! Voorheen had ze op haar kamer behang in het grijs en wit. Ik wilde veel meer kleur aan haar slaapkamer toevoegen en heb toen bij Bibelotte Bedding heel tof behang gevonden. Omdat ik wel wilde dat haar slaapkamer rust zou uitstralen, heb ik de kleuren op haar andere muur afgestemd op de kleuren van het behang. De slaapkamer straalt nu zoveel warmte, sfeer en rust uit. Ik ben er superblij mee en Zoë gelukkig ook! Hieronder kun je de items, de verfkleuren en het behang vinden die ik gebruikt heb op haar slaapkamer.

In de stijl van Zoë

Het behang is van Bibelotte Bedding genaamd “Fruitig roze”
De terraroze verf achter de kast is de kleur Ravijnrood van Rust-oleum
De lichtroze kleur is Zeezout van Histor
Whkmp’s OWN dekbedovertrek
Whkmp’s OWN hoeslaken
Bamboe rolgordijn van Xenos
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on google