Binnenkijken bij @beimulder

Wie ben je?

Ik ben Corien Beimers-Mulder, 33 jaar en een échte Blauwvinger. Samen met mijn man Timon en twee zoontjes Joah en Seff, wonen wij ruim tien jaar in onze rijtjeswoning in de Zwolse wijk Ittersum. Op Instagram kun je mij vinden onder de naam @beimulder.

Hoe zou je je woonstijl omschrijven?

In onze eerste woning begon ik met een koloniale stijl, maar al snel veranderde het in een brocante sfeer met veel kant en rieten stoelen. Mijn huidige stijl vind ik lastig te omschrijven, omdat het een mix van verschillende stijlen is. Als ik het zou moeten uitdrukken in een woonstijl dan zou ik zeggen, industrieel met een botanische twist. 

Welk item doe je nooit meer weg?

Mijn passie voor interieur is eigenlijk een uit de hand gelopen marktplaatshobby. Van de kikkergroene locker in de kinderkamer tot de bruine, fluwelen zitstoel bij het raam. Het grootste gedeelte in de woning is voor een prikkie op de kop getikt. Ik wissel regelmatig mijn complete inboedel af. Na een tijdje ben ik een meubelstuk zat en verkoop ik het weer op Marktplaats. Dat is het voordeel als het allemaal niet veel heeft gekost. Ik kom wekelijks bij de kringloop en maak er een soort sport van om te speuren naar toffe kringloopvondsten. Er zijn daarom ook niet veel items in huis die niet aan mijn veranderdrang ontkomen. Het houten dressoir is één van mijn favoriete vondsten die ik niet zo snel weg zal doen.

Wat is je favoriete ruimte in huis?

De zolder is een fijne plek geworden. De basis voor deze ruimte werd de blauwe muur. Door de toevoeging van de Delfts blauwe bordjes, het grote bureau en de verschillende accessoires werd het één geheel. De kamer is multifunctioneel, het is een werkplek en een ruimte waar de jongens kunnen gamen. Het grote zwarte scherm was een grote ergernis en daar besloot ik wat aan te doen. Met een aantal mdf panelen maakte ik een kast en schilderde deze in dezelfde kleur als de muur. Eens in de zoveel tijd gaan de kastdeurtjes open en ploffen we met z’n vieren op de okergeel, fluwelen bank voor een gezellige filmavond.

Welk interieuraccount inspireert jou?

Ik ben nu ongeveer anderhalf jaar actief op Instagram en de persoon die mij vanaf het eerste moment heeft weten te inspireren is Sandra. Op het gebied van kleur en styling weet zij mij altijd weer te verrassen. @_finntage is gevarieerd en kleurrijk! Nog een andere favoriet is @fijninhuis. Marian is iemand die heel goed weet hoe ze kleur in haar woning moet toepassen. Ze deelt de meest prachtige plaatjes!

Hot items van Corien


De kleur verf op de zolderkamer is “Blueberry dream” van Flexa.

In de stijl van Corien

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on google