Binnenkijken bij @meer_interieur

Wie ben je?

Ik ben Ysabel van der Meer (23) en samen met mijn vriend Siemen (30) woon ik in een monument uit 1590 (ja, écht zo oud!) middenin Naaldwijk. Ons huis staat naast de Oude Kerk in het centrum en heeft heel wat meegemaakt. Het pand werd gebouwd als pastoorshuis en nadat er vele geestelijken hebben gewoond was het krotje helemaal uitgewoond en kwam het in de particuliere verkoop. Voor 26 gulden (!) werd het omstreeks 1790 door een normale burger gekocht, hij knapte het op en verkocht het voor vele guldens meer. Na vele generaties mogen wij het sinds augustus 2019 ons plekje noemen. Ontzettend leuk om in een pand met zo veel geschiedenis te mogen wonen. Alle geheimen van dit oude pand en mijn passie voor interieur deel ik op mijn instagram @meer_interieur.

Hoe zou je je woonstijl omschrijven?

Mijn woonstijl is eigenlijk een mengelmoes van verschillende stijlen, denk aan wit wonen, boho met soms wat jungle en Marrakech vibes. Maar die mix van stijlen heb ik wel een paar basisregels (mede door vriend Siemen ;-). Zo houden we ons aan de basis kleuren wit, zwart, crème, goud, aangevuld met bloemen en planten natuurlijk! Ook ben ik dol op woonaccessoires – kaarsen, vaasjes, foto’s; je ken het wel – maar moet alles wel in balans blijven en niet te vol overkomen. Lekker feng shui noemen we dat… 😉

Wat is je favoriete ruimte in huis?

Zonder twijfel, de wijnkelder! Toen het huis in 2006 grondig gerenoveerd werd ontdekte het ambitieuze klussersechtpaar een doorgang onder de huidige keuken, naar verluid zou dit gediend hebben als geheime tunnel naar de kerk! Maar zonder gekheid, ik vind de keuken een hele fijne, lichte ruimte in ons huis.

Welk item doe je nooit meer weg?

Niet écht een item, maar wel een bijzonder meubelstuk is de op maat gemaakte boekenkast met open haard in de woonkamer. Ik viel er bij de bezichtiging meteen als een blok voor. De kast was antraciet en de haard wit, dit hebben we toen we de sleutel van het huis kregen meteen omgedraaid, maakt de woonkamer een stuk lichter! 

Welk interieuraccount inspireert jou?

Als ik met iemand mocht wisselen van huis, is dat wel met Klaas van @dutchguy84. Zijn interieur is 100% mijn smaak en heeft precíes de goede balans waar ik van hou. Alles klopt in zijn huis en tuin!

Hot items van Ysabel


Het bed is een DIY met een ombouw van underlayment. De planken goed op maat zagen, zwart spuiten en klaar.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on google