Binnenkijken bij @kijkjebijliset

Wie ben je?

Ik ben Liset, 29 jaar, gezicht achter @kijkjebijliset. Ik woon samen met Gerrit -mijn eigen handyman- en onze drie zonen Senn, Noah en Mikk in een 2-onder-1 kap woning uit 1970. Het was een flinke klushuis en we hebben alles aangepakt (op de zolder na)! Er moeten her en der nog puntjes op de i, maar dat zal altijd wel zo blijven vrees ik, haha! 

Hoe zou je je woonstijl omschrijven?

Mijn woonstijl is Scandinavisch en een tikje Industrieel.

Wat is je favoriete ruimte in huis?

Op de badkamer zijn we hartstikke trots. We hebben alles zelf “samengesteld” en dit was Gerrit zijn eerste tegelklus (met hulp). Alles hebben we dus zelf verbouwd en opgebouwd! 

Welk item in huis doe je nooit meer weg?

De speelhoek: voor nu, omdat de kinderen nog klein zijn. Ik vind het ideaal en een gezellige hoek in de woonkamer. Het is Instaproof en uiteraard superhandig met zoveel opbergruimte.

Wat is je favoriete interieuraccount?

Ik heb meerdere favoriete accounts waar ik veel inspiratie vandaan haal. Denk aan @casakrullenbol @wiekeontwerpt, @bykaar, @missjettle en @homeofivy. Ik kan juist de verschillende stijlen wel waarderen! 

Hot items van Liset

Ikea badkamermeubel
Eettafel Rhonda Woood
De poten heeft Liset wit geschilderd
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on google