Binnenkijken bij @haags_huisje

Wie ben je?

Ik ben Rozanne, 32 jaar oud en mijn Instagram account heet @haags_huisje. Ik woon in een modern herenhuis (lang, hoog en smal) uit 2001 in Den Haag. Daar woon ik samen met mijn man Martijn, mijn zoontje Sep (bijna 3) en in augustus verwachten wij nog een dochtertje. 

Hoe zou je je woonstijl omschrijven?

Ik vind het lastig om mijn woonstijl te omschrijven, maar ik denk dat je het het beste kan omschrijven als Scandinavisch met industriële en klassieke elementen.

Wat is je favoriete ruimte in huis?

Mijn favoriete ruimte in huis in de woonkamer. Het is een fijne lichte kamer waar we de meeste tijd besteden.

Welk item doe je nooit meer weg?

​Oei, dat vind ik een lastige vraag. Ik heb namelijk nogal snel veranderdrang. Er zijn een paar items in huis die we geërfd hebben. Zoals een antieke telefoon en een oude typmachine. Die zal ik daarom niet snel wegdoen.

Welk interieuraccount inspireert jou?

Ik vind het account van @lisannevandeklift heel mooi door haar kleurgebruik in huis en de combinatie van oude en nieuwe items. Maar ook het account van @dirksdotter vind ik inspirerend. Zij heeft een hele fijne woonboot in Amsterdam. En bijvoorbeeld het account van @hundred.ninety vind ik tof door de industriële elementen in haar huis. En zo zijn er nog veel meer… 

Hot items van Rozanne

De visgraat vloer is van Vivafloors kleurcode 8360. De oude kaart van Nederland komt uit het magazijn van de basisschool waar Rozanne werkt.
De muurkleur in de babykamer: C0.15.55 van Sigma
De muurkleur in de woonkamer: Denim Drift van Flexa
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on google