Binnenkijken bij @mellifestylee

Wie ben je?

Mijn naam is Melanie (22 jaar) en woon samen met mijn vriend Thomas (22 jaar). Thomas is mijn jeugdliefde we zijn sinds juni 2014 samen. Begin 2019 kregen wij de kriebels om samen te gaan wonen en dit verliep zo vlot dat wij in mei 2019 de sleutel kregen van ons eerste koophuis. We kochten een tussenwoning dat gebouwd is in 1983. Wij wonen in een dorpje genaamd Schijndel, dit ligt in Noord-Brabant. Na 2 maanden flink verbouwt te hebben, hebben wij alles naar wens kunnen inrichten. Onze interieurstijl is te omschrijven als eclectisch chique met warme kleuren.

Vertel eens wat meer over je interieuraccount

Eind januari ben ik mijn Instagramaccount @Mellifestylee begonnen om mijn passie voor interieur, mode en sport te delen met mijn volgers. Mijn Instagram wil ik niet alleen maar over interieur laten gaan, omdat ik mijn eigen creativiteit erin kwijt wil om mensen op meerdere vlakken te kunnen inspireren. 
Een paar weken geleden nam ik een binnenkijker op voor @casakrullenbol. De binnenkijker opnemen was totaal nieuw voor mij. Super spannend vond ik het, maar ik kreeg zoveel leuke en positieve reacties terug waardoor mijn onzekerheid weg trok. Thanks for that everyone ! 

Wat is je favoriete ruimte in huis?

Terug naar het interieur, ik heb meerdere favoriete ruimtes in huis. In iedere ruimte voel ik mij prettig en heeft z’n voordelen. De woonkamer, slaapkamer en badkamer ben ik het meest trots op! Al deze ruimtes matchen met elkaar. Mijn woonstijl is voornamelijk donker, warm, chique en stijlvol. Waarom ik zo trots ben op deze ruimtes is dat wij beide alles met liefde en smaak hebben gemaakt en hebben gestyled. Ja, Thomas houdt ook echt van interieur en het zit zeker in zijn vingers. 

Welk items doe je nooit meer weg?

Een item die ik nooit meer weg doe is het oude rolluik kastje. Die stond voorheen bij de opa en oma van Thomas in huis, vervolgens in het huis van zijn ouders en nu hier. Een generatiedingetje.

Een item die ook emotionele waarde voor me heeft is de fotolijst met daarin een foto van de opa van Thomas. De foto heb ik aan Thomas gegeven toen we de sleutel van het huis kregen.

Welk interieuraccount inspireert jou?

Het account van @andrea_groot inspireert mij het meest, omdat ik haar interieur geweldig vind. Ik kan mijn stijl wel aan die van haar linken. Niet alleen haar interieur is geweldig, ze neemt ook tijd voor haar volgers en dat vind ik net zo belangrijk. De connectie met elkaar.  

Ook @looliving inspireert mij, vanwege haar zwarte accenten in huis. Dat vind ik zo gaaf ! 

De favoriete items van Melanie

Deze kast kocht Melanie bij Kringloopwinkel Het Goed. De kast is zwart gespoten.
Melanie krijgt ook vaak vragen over de lambrisering in de slaapkamer. Die heeft ze zelf gemaakt. Tegen de muur heeft ze een houten frame bevestigd. Vervolgens zette ze er twee grote mdf-platen tegenaan. De naden en schroefjes zijn geplamuurd, zodat het een geheel wordt.
De traptreden kocht Melanie bij Karwei. De zijkanten van de trap heeft ze zelf gebeitst en geverfd. Een vriend heeft alles op maat gezaagd en geplaatst. De stootborden heeft Melanie van te voren zelf zwart geverfd.

Shoppinglist in de stijl van Melanie

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on google