Binnenkijken bij @bijrebecca.nl

Wie ben je?

Mijn naam is Rebecca en mijn Instagram account is @bijrebecca.nl. Ik woon in een twee-onder-een-kap-woning in een dorp aan de kust. Daar woon ik samen met mijn vriend Laurens en mijn twee katten Nala en Simba. Eind mei verwachten wij ons eerste kindje!

Hoe zou je je woonstijl omschrijven?

Het is lastig om mijn woonstijl uit te drukken in een aantal woorden, het is een mix van veel wit, lichte accessoires en een beetje een bohemian style. In de badkamer en keuken hebben we gekozen voor een stoere uitstraling van wit met zwart sanitair. Ook alle deurknoppen in huis zijn bijvoorbeeld zwart. Ik zou het daarom dus zeker niet landelijk noemen. Om warmte en sfeer toe te voegen hebben we gekozen voor een eikenhouten vloer en een houten tafel. 

Wat is je favoriete ruimte in huis?

Mijn favoriete ruimte is momenteel de badkamer. We hebben een mooi vrijstaand bad waar ik wekelijks te vinden ben. Om warmte toe te voegen aan die ruimte hebben we gekozen voor een eikenhouten wastafelmeubel. De grote douche en de lichtinval zorgen voor een vakantie/spa gevoel. 

Welk item doe je nooit meer weg?

Ik denk dat ik altijd wel zou kunnen wisselen met meubels en accessoires. Ik ben momenteel wel echt verliefd op onze nieuwe bank dus die doe ik voorlopig niet weg! 

Welk interieuraccount inspireert jou?

Het account van @lauraschra heeft mij veel inspiratie geboden voor de babykamer en de lichte tinten in huis. Ik begon namelijk met wat zwarte accessoires afgelopen winter maar toen ik haar account ontdekte wist ik dat ik het bij wit en licht moet houden. Dit past gewoon het beste bij mij en dat zorgt voor rust bij mij. Het account van @bykaar heb ik veel bekeken tijdens de bouw van ons huis omdat haar indeling een beetje overeenkomt. We hebben het idee om een wandmeubel te laten maken zoals zij heeft. 

De favo items van Rebecca

De vloer beneden – dit is een eikenhouten vloer met witte whitewash olielaag. We hebben gekozen voor een natuurselectie zodat de vloer weinig noesten heeft. Dit hebben wij bij een parketboer laten doen.
Het eikenhouten wastafelmeubel – deze heb ik laten maken door mijn neef. Ik weet dat de meubels van Looox er echt op lijken.

De kleur van de cirkel op de muur in de babykamer – dit is de kleur Sea foam van Flexa. Deze hebben wij ook achter het bed in de slaapkamer.
De bank – dit is de Sommer van BySidde in de kleur silver grey.
De eettafel – deze hebben wij gekocht bij Woodville.nl.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on google