Binnenkijken – babykamer Rosie

Babykamer van Rosie

In deze babykamer is de Flexa kleur van het jaar 2018 toegepast: Spiced Honey. En oh, I love it! In combinatie met het mooie bloemenbehang wordt het een kleurrijke babykamer, maar heerst er ook rust. Linda is sinds kort moeder van haar tweede dochter, Rosie. Wat heeft dit kleine meisje geluk met zo’n mooie kamer!

Linda’s ledikantje en vrolijke elementen op de muur

Kun je iets vertellen over je woning?

Ik woon nu 3,5 jaar met mijn vriend in ons (nieuwbouw)huis. We hebben dit huis gekocht vanwege de ‘jaren 30’ uitstraling aan de buitenkant en het mooie uitzicht voor de deur! We hebben de basis van ons huis gelijk goed gedaan maar zijn nu nog wel bezig met de laatste puntjes op de i en in de toekomst willen we de zolder nog gaan verbouwen.

Hoe zou je de stijl van de babykamer omschrijven?

Ik wilde een babykamer met een warme sfeer. Waar ik bij mijn eerste dochter veel licht en rust in de kamer wilde, heb ik nu gekozen voor meer warmte, kleur en sfeer.

Geweldig bloemenbehang!

Waar heb je je inspiratie voor de babykamer vandaan gehaald?

Ik heb aardig lang zitten zoeken op zowel Pinterest als Instagram. Ik werd verliefd op de kleur ‘Spiced honey’ van Flexa en wist dat ik deze kleur sowieso terug wilde laten komen in de kamer. Al zoekende kwam ik terecht op de Instagram van Mirjam Hart. Ik was gelijk verliefd op de kamer van haar dochtertje (klik hier als je benieuwd bent naar de binnenkijker in de kinderkamer van Mirjam Hart) en heb dit ook als basis gekozen voor de kamer van onze toekomstige dochter. Of naja, als basis… ik heb eigenlijk heel veel overgenomen en nagemaakt. Ik ben heel blij met het resultaat!

Wat zijn je lievelingskleuren voor de babykamer?

Spiced Honey & Pink Nudity van Flexa.

Rust, kleur en natuurlijke accessoires

Wat zou je absoluut niet willen in de babykamer? (denk aan kleur, accessoires, behang)

Ik hou niet van te felle kleuren.

Nieuw of kringloop?

Allebei leuk! Vooral als je het combineert. Oude spullen geven vaak karakter of een persoonlijke sfeer.

De kledingkast van de baby

Heb je nog een wishlist voor de babykamer?

Ik wil nog een babynestje van sleepyhead aanschaffen, maar twijfel of dit niet een overbodige aankoop wordt.

Wat is jouw ultieme tip voor een mooie babykamer?

Als je zelf niet mega creatief bent (zoals ik) doe dan inspiratie op via insta, er is al zoveel moois gemaakt! Ook heb ik tijdens mijn zwangerschap moeite met keuzes (hormonen, I guess!) maken en op deze manier maak je het jezelf gemakkelijk!

Zien jullie hoe de knoppen matchen met de kledingkast? Love it!

Leuk dat we in kijkje mochten nemen in Rosie’s babykamer, Linda!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on google