Mijn huid is klaar voor de lente!

Een gezichtsbehandeling bij Skincura

Ik schaam me wel een beetje om dit te vertellen, maar ik verzorg mijn huid minimaal. Ik gebruik twee keer per dag reinigingsmelk met water en that’s it. Maroushah, eigenaresse van schoonheidssalon Skincura, liet mij inzien dat het belangrijk is om je huid goed te verzorgen. Ik mocht bij haar een gezichtsbehandeling ondergaan; iets wat ik tot nu toe nog nooit heb gedaan. Maar wat was het fijn. Mijn huid voelde weer zacht aan en ik zag nu al dat mijn rimpels minder aanwezig waren. Dit ga ik zeker vaker doen. Lees je mee waarom?

Schoonheidssalon “Skincura”

Skincura

De eigenaresse van schoonheidssalon is Maroushah Advocaat. Ze woont in het dorpje Sleeuwijk en haar schoonheidssalon is gevestigd aan de dijk in Sleeuwijk. Haar salon oogt van binnen licht en fris. Voordat de behandeling start kreeg ik een korte intake over mijn huid en persoonlijke situatie, zodat de behandeling helemaal afgestemd is op mijn huid.

De lentebehandeling

Met deze behandeling krijgt mijn huid een echte oppepper en bereidt het mijn huid voor op het zonnetje. Het geeft een gezonde glow aan de huid en werkt preventief tegen veroudering. Nu ben ik nog niet zo oud (lees: 32 jaar), maar krijg ik steeds meer rimpels. Vooral mijn kraaienpootjes zijn goed aanwezig als ik lach. Natuurlijk hoort dit bij het ouder worden, maar als ik het op een natuurlijke manier kan tegengaan dan sta ik daar zeker voor open.

Ik mocht na de intake in de behandelstoel gaan liggen. De stoelverwarming ging aan en ik kreeg een plaid over me heen, lekker warm en relaxed. Het ontspannen kon beginnen!

Een schone en frisse uitstralingDe behandelstoelDe gezichtsbehandeling bestaat uit zeven stappen. De eerste stap in het reinigingsritueel is de “pre cleanse oil”. Deze olie zorgt ervoor dat al het vuil wat zich op mijn huid bevindt opgenomen wordt. In stap twee wordt “cleansing mousse” aangebracht. Dit is een heerlijk frisse schuim en verwijdert make-up en onzuiverheden met behoud van het vochtevenwicht van de huid. Vervolgens wordt in stap drie “sun control peel” aangebracht. Het reinigt de huid nogmaals, maar intensief. Het verwijdert alle dode huidcellen en de huid wordt gestimuleerd. Hierna vindt de bindweefselmassage plaats dat doorwerkt op de dieper gelegen huidlagen. Het is een intensieve massage waarbij je gelijk resultaat ziet. Ik voelde deze massage best goed, op sommige plekken deed het wel een beetje pijn. Maar hierdoor zag ik wel gelijk resultaat in vermindering van mijn rimpels en kraaienpootjes. Na deze intensieve massage kreeg ik een masker en serum op om onder andere mijn huid te hydrateren en de celdeling voor nieuwe huidcellen te stimuleren. Vervolgens werden mijn ogen verzorgd met “Influxions Eye Care” en kreeg ik op het laatst dagcrème op mijn huid gesmeerd. Mijn huid voelde opnieuw aangenaam en soepel aan.

Het resultaat

Wat vond ik dit een fijne behandeling! Mijn huid voelde weer helemaal fris aan, rook lekker en ik zag daadwerkelijk minder rimpels en kraaienpootjes, yeah!

Voor en Na
Voor en Na
Na

Hoe vaak gaan voor een nog beter resultaat?

Maroushah adviseerde mij voor een beter resultaat op de lange termijn eerst een kuur te doen. Een kuur wordt altijd speciaal op de behoefte van de huid afgestemd en bestaat uit 12 behandelingen verdeelt over 24 weken.

Omdat ik al zo snel resultaat zag en ik dit ook wil behouden op de langere termijn, ga ik zeker een kuur boeken bij Skincura!

Ben je benieuwd geworden naar de gezichtsbehandeling, neem dan even een kijkje op www.skincura.nlNo Comments

Leave a Reply